Sikersztorik

Becenév: Borsi ( 2009-12-02 )
Jómagam csak ezután fogok menni a \"randikávézóba\", de ahogy láttam,/filmen/ ez a módszer nagyon egyértelmű, vidám, kötetlen, magyarázatot nem igénylő megoldás annak, aki valamilyen formában társat szeretne találni. Nem kötelez semmire, ismerkedésre ad lehetőséget, bizalmat és önbizalmat ad, látván, nem vagyok egyedül! Bármi történhet!-akárha annyi, jól éreztem magam egy őszi délután. Ez biztos s ha ennél több? - már nem mentem hiába! Várom! Úgy vélem, ez az a hely, ahol mindent félretéve, alkalom adódik a hasonszőrűek ismerkedésének jó hangulatú lehetőségére. Miért hagynám ki?!-mit veszíthetek? Várom. /az esemény után vélemény itt!/ üdv. a bátraknak! Lépjetek!

Becenév: Juci ( 2008-08-12 )
Sziasztok! 2 hete szombaton este voltam a Kávézóban, mert az új pultos (Miki) meghívott és meglepődtem. Tényleg olcsó hely lett és nem sok helyen tudok bőrben ülni. Jó volt a zene amire táncoltunk is. Igaz még jöhetett volna vendég. Szóval hajrá emberek, nem csak randizni lehet ott!!!

Ha érdekes sztorija van a kávézóval kapcsolatban, esetleg itt találta meg élete szerelmét, vagy csak egy jót beszélgetett, kérjük, küldje el nekünk és hamarosan viszontláthatja az oldalon!

e-mail:
jelszó:
üzenet: