Miért jobb a "Randi-Guru" rendezvénye, mint egy "hagyományos" társkeresés?
Úgy gondoljuk, hogy a személyes és "véletlenszerű" találkozónak megvan a varázsa. Ráadásul itt lehetőség nyílik egy-két óra leforgása alatt akár 7 ellenkező nemű, hasonló korú társkeresővel való találkozásra. Nincsenek kínos, szinte véget nem érő randevúk, költséges találkozók olyanokkal, akikkel már kellemetlenek az első percek is. Ne feledd, az első benyomás nagyon fontos! "Első benyomást nem lehet másodszorra kelteni!"
randi információk | jelentkezés
Szűrik-e valami szerint a jelentkezőket?
A Randi-Guru csapata nem szűri a résztvevőket. Nem figyeljük, hogy valaki barna és alacsony, vagy magas és szőke hajú - hisz ez nem mindig fontos... Korban viszont megpróbálunk összeillő csoportokat szervezni.

Kiknek szólnak a Randik?
Mindenkinek, aki társra vágyik, aki szívesen ismerkedne, de nem tudja hol. Aki úgy gondolja, hogy nem a Disco, vagy az internet a legjobb hely az ismerkedésre. Aki sokat csalódott már az Interneten, illetve aki szereti a személyes találkozásra alapuló ismerkedést, vagy épp abban hisz, hogy "meglátni és megszeretni".

Mennyire hatékony ez a Randi?
Tapasztalatok szerint a legtöbben több embert találnak szimpatikusnak egy Randi során, s ezek között általában van kölcsönös érdeklődés is.

Mi történik egy ilyen Randin?
Röviden: Maximum 7, egyenként hétperces beszélgetés, ismerkedés, ellenkező nemű, társkeresővel.

Mennyi ideig tart a rendezvény?
Egy rendezvény időtartama kb. 1,5 - 2 óra, mivel randinként 7 perc, akár 7 randevú, előtte egy kevés idő a regisztrációra, s utána akár még egy italra.

Miért éri meg az ilyen Randi?
Itt egy alkalommal akár 7 - szintén társat kereső - fiatal megismerésére van lehetőség. Ha átgondoljuk - mennyit költöttünk eddig mozijegyre, színházjegyre, virágra, hirdetésre, vacsorára, sikertelen randikra...

7 perc nem tűnik kevés időnek?
Általában az embernek elég pár perc ahhoz, hogy eldöntse, szimpatikus-e számára valaki vagy sem. Ez alatt kiderül, hogy mennyire élvezzük a másik társaságát, illetve szeretnénk-e jobban megismerni. Természetesen lehetnek esetek amikor a 7 perc is soknak tűnik..

Hol rendezik a Randikat?
Mivel a Randi Kávézó már nem üzemel, ezért minden megrendezésre kerülő Randi előtt a résztvevőkkel egyeztetünk, hogy Veszprémben melyik vendéglátóhelyen kerül megrendezésre a Randi!

Mikor lesz a legközelebbi Randi?
A következő időponto(ka)t a "Randi időpontok" menüpont alatt találod.

Hogyan tudok jelentkezni a Randira?
Kizárólag ezen a weboldalon.

Érdemes többször is elmenni egy ilyen rendezvényre?
Igen. Ha nem sikerült az első randin számodra vonzó partnerrel találkozni, vagy nem volt kölcsönös a szimpátia, úgy gyere el máskor is. Akár minden alkalommal új emberekkel ismerkedhetsz meg.

Mennyibe kerül a részvétel, és mikor kell fizetnem?
A Randin való részvétel díja 2500 Ft (az árban vendégünk vagy egy üdítőre vagy egy kávéra), melyet - kizárólag előzetes, weboldalon történő jelentkezés után - a helyszínen, a rendezvény megkezdése előtt kell fizetned.

Mit nyújtanak a Randi szervezői?
A szervezők biztosítják a kellemes környezetet, a jelentkezők által választott becenévre kiállított kitűzhető névkártyákat és a Randi-kártyákat. Garantáljuk továbbá a jó hangulatot és persze a lényeget, azaz akár 7 társra vágyó partnerrel való találkozást. Ezen kívül vendégünk vagy egy frissítőre vagy kávéra.

Mi az amiről nem szabad beszélni, illetve megkérdezni sem lehet?
Hogy minden rendben mehessen, s mindenki jól érezze magát, létezik pár szabály:
 • Mindenki a maga által - a regisztrációkor - választott becenévvel vesz részt a Randin.
 • Tabu, azaz nem szabad megkérdezni a beszélgetőtárs személyes adatait, mint pl. a lakcímét, vezetéknevét, telefonszámát, e-mail címét, stb. Javasoljuk, hogy az esetleges ilyen jellegű kérdésekre senki ne is adjon választ.
 • Nem szabad egyik beszélgetőtárstól sem újabb randit kérni, hisz ha kölcsönös az érdeklődés, 2 órán belül megküldjük az elérhetőségeket.
 • Nem szabad zaklatni a randipartnereket szexuális jellegű vagy egyéb érzékeny témákkal.
 • Kérjük az udvariasság és a tisztelet betartását.
 • Aki megsérti a játékszabályokat, a Randimester kizárhatja az adott Randiról.

  Honnan lehet tudni, hogy valaki, aki iránt érdeklődtem, szintén szeretne velem találkozni?
  A Rendezvény alatt ezt nem szabad egyik résztvevőtől sem megkérdezned, illetve azt javasoljuk, hogy Te se válaszolj ilyen jellegű kérdésre! A Randit követően 2 órán belül értesítést küldünk annak a résztvevőnek, akit az általa kiválasztott személy szintén szimpatikusnak talált. Az értesítésben mindkét résztvevőnek elküldjük a másik elérhetőségeit. Kölcsönös érdeklődés hiányában pedig elküldjük az adott résztvevőt kiválasztó személyek számát.

  A személyes adataimat ugye nem adják ki?
  Személyes adatok csak a Randi szervezői számára hozzáférhetőek, azt idegeneknek semmiképp nem adjuk ki. A megadott elérhetőségeket kizárólag kölcsönös szimpátia esetén, és csak a kiválasztott személyeknek adjuk meg.

  Kik a Randi szervezői?
  Természetesen a Randi-Guru csapata. Részleteket a "Bemutatkozás" gombra kattintva találsz.

  Tippek elsőként randizóknak:

  Mit vegyek fel egy "Randi"-ra?
  Legjobb, ha mindenki önmagát adja. Az öltözék is sokat elárulhat magunkról. Szabályok nincsenek, de ne feledjük, hogy randevúra megyünk - nem is egyre!

  Miről érdemes beszélgetnem, miket kérdezzek?
  A legjobbak a spontán kérdések - példaként írunk pár ötletet: Mivel foglalkozol?, Mi a kedvenc hobbid?, Mi az a pár dolog amit szívesen elmondanál magadról?, Melyik iskolába jártál?, Vallásos vagy-e?, Mit csinálsz szabadidődben? Sportolsz valamit?, Mik a kedvenc ételeid?, Milyen terveid vannak a jövőre nézve? Mit csinálsz hétvégente?, Hiszel abban, hogy létezik szerelem első látásra?, Mire költenéd az ötöslottó nyereményét?, Mi a legkedvesebb gyermekkori emléked?, Van több jóbarátod?, Szeretsz moziba járni? Milyen könyveket olvasol?, Mi a kedvenc filmed?, Ki a kedvenc filmsztárod? Stb..

  Hozhatom-e a barátomat/barátnőmet?
  Jó ötlet! Izgulós típusok előnyben, illetve javasolt barátot, ismerőst meghívni, ha úgy kellemesebb a részvétel, ha valakit ismer már az ember a csapatból.

  Jöhetek-e újra, ha nem sikerül a randi?
  Természetesen. Lehetőség szerint arra is figyelünk, hogy az újabb randin ne találkozzanak olyanok, akik már találkoztak nálunk.

  A randikról itt találhatsz információkat!

  Jelentkezz most!